Teherautó bérlés vidékre

Tudom, hogy tetsztett, oszd meg 🙂 Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Akik szokták olvasni ezeket a cikkeimet, azok tudják, próbálok minél precízebben és alaposan utánajárni azoknak a dolgoknak, amikről írok. Most sem tettem másképp, annak érdekében, hogy minél hasznosabb és érdekesebb információkkal szolgálhassak az én kedves és hűséges olvasótáboromnak. Ma a teherautó bérlés témakörét járom körbe, annak is azt a szegmensét, hogy van-e megbízható cég, aki vidékre is ad kölcsön kocsit.

 

Vidékre teherautó bérlés Budapestről

Először is fontos tisztáznom azt nektek, hogy ez miért annyira különleges téma. Rengeteg embernél merülhet fel élete során, hogy valamit szállítania kell, kisebb vagy nagyobb dolgokat, amihez nincs jobb megoldás, mint a www.hatarauto.hu teherautó bérlés.

És hát sokszor hozza úgy az élet, hogy bizony messzi távolságokra kell vinnünk valamit és nem elég a saját személygépkocsink, legyen az akármekkora is. És ilyenkor meg kell találni a lehető legoptimálisabb megoldást erre a feladatra. Ekkor természetesen profi cégre lesz szükségünk, aki a teherautó bérlés feladatát leveszi a vállunkról és a lehető legtöbb kívánságunkat teljesíteni is tudja, méghozzá a lehető legjobb feltételek mellett.

Teherautó bérlés Határautó

Teherautó bérlés feltételei

Ne higgyétek azt, hogy ez annyira egyszerű feladat lenne. Én is azt hittem, azonban komplexebb kérdés ez, mint ahogy az elején gondoltam. Először is nincs sok olyan cég Budapesten, akik vidékre is elfogadható feltételekkel adnak bérbe kocsit. Úgy látszik, hogy a teherautó bérlés vidékre az valamiért nem annyira a tartozik a cégek kedvencei közé, mert vagy eleve nemet kaptam válasznak vagy olyan elfogadhatatlan feltételeket támasztanak, hogy eleve felejtős a cég.

Szerencsére a kutatásaim és baráti vélemények is egybe vágtak egy cég esetében, ez pedig a Határautó teherautó bérlés specialista volt. Megnéztem a honlapjukat és meglepődve tapasztaltam, hogy gyakorlatilag az összes olyan információt közölnek az oldalukon, ami nemcsak, hogy a kezdeti tájékozódáshoz, de szinte az azonnali szerződéskötéshez is elég lenne.

Természetesen felhívtam a céget, elmondtam, hogy újságíró vagyok, és lássatok csodát, hogy még ekkor sem csapták rám s telefont, sőt, meghívtak a telephelyükre, hogy beszélgessünk el személyesen. Majdnem leesett az állam. Hosszú évek óta űzöm ezt az ipart, de ilyet szerintem összvissz egyszer tapasztaltam. Éltem a felajánlással és elmentem hozzájuk.
A teherautó bérlés a fő profijuk, de akár bérelhetünk autó vagy éppen hűtőkocsit is, legyen szó bármiről, ők megoldást tudnak rá kínálni vagy a lehető legjobb megoldást ajánlják fel a részünkre. A kedvességükhöz és a profizmusokhoz nem találok amúgy szavakat. Az hogy kávéval és kis sütivel fogadtak, hogy a tulajdonos hajszál pontosan érkezett a megbeszélésre, azok szinte apróságok ahhoz képest, amit mesélt nekem a kezdetekről és arról, hogy milyen döntések mellett alakították ki a mára már városszerte híres cégüket. De erről részletesen majd a következő cikkemben fogok írni. Szép napot kívánok Nektek!